https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Herentals

Prachtig Walking dinner nabij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Herentals

Bent u op zoek naar een geschikte zaal om een walking dinner te laten doorgaan in de buurt van Herentals? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje bij Herentals is helemaal uitgerust om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van walking dinners . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique walking dinner in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Kort gezegd, voor een gedroomd walking dinner bij Herentals, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Herentals voor chique walking dinners

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Herentals baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Herentals noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herentals ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een walking dinner helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Herentals als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke walking dinners . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Herentals staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.