https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Brussel

Prachtig Walking dinner bij Brussel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een walking dinner bij Brussel

Aan het speuren naar een mooie zaal om een walking dinner te laten doorgaan nabij Brussel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie nabij Brussel heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor walking dinners . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een walking dinner in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Kort gezegd, voor een fantastisch walking dinner bij Brussel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Brussel voor klassevolle walking dinners

Onze uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent walking dinner nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Brussel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Brussel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Brussel echt niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Brussel en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle walking dinners . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Brussel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!