https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Antwerpen

Mooi Walking dinner nabij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Antwerpen

Bent u op zoek naar een ideale zaal om een walking dinner te laten plaatsvinden in de buurt van Antwerpen? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit mooie, rustige oord nabij Antwerpen heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van walking dinners . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai walking dinner in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Antwerpen. Kort samengevat, voor een perfect walking dinner bij Antwerpen, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Antwerpen voor klassevolle walking dinners

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Antwerpen noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een walking dinner perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen echt niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij onze vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Antwerpen en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke walking dinners . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.