https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Aartselaar

Mooi Walking dinner nabij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Aartselaar

Aan het speuren naar een knappe plaats om een walking dinner te doen plaatsvinden vlakbij Aartselaar? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze fraaie oase van rust nabij Aartselaar is helemaal uitgerust om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor walking dinners . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique walking dinner in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Aartselaar. Kort samengevat, voor een onvergetelijk walking dinner bij Aartselaar, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Aartselaar voor chique walking dinners

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent walking dinner nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste parel nabij Aartselaar en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aartselaar ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar niets tekortkomen op walking dinner. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Aartselaar en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke walking dinners . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!