https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Willebroek

Prachtig Vormingsdag bij Willebroek

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Willebroek

Op zoek naar een fraaie plek om een vormingsdag te vieren bij Willebroek? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Willebroek is helemaal uitgerust om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vormingsdag in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Willebroek. Kort gezegd, voor een perfect vormingsdag bij Willebroek, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Willebroek voor stijlvolle vormingsdagen

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft vormingsdag nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Willebroek noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke vormingsdagen . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Willebroek staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.