https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Ter Elst

Mooi Vormingsdag bij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Ter Elst

Op zoek naar een leuke gelegenheid om een vormingsdag te laten doorgaan bij Ter Elst? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust nabij Ter Elst heeft alles om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Dus, voor een perfect vormingsdag bij Ter Elst, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Ter Elst voor klassevolle vormingsdagen

De ruime tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Ter Elst noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ter Elst ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Ter Elst en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke vormingsdagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.