https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Schilde

Prachtig Vormingsdag nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Schilde

Bent u op zoek naar een geschikte stek om een vormingsdag te doen plaatsvinden bij Schilde? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze prachtplek in de buurt van Schilde is helemaal uitgerust om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai vormingsdag in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schilde. Kortom, voor een op en top perfect vormingsdag bij Schilde, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Schilde voor klassevolle vormingsdagen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Schilde badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek nabij Schilde en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schilde ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schilde absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Schilde en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle vormingsdagen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!