https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Ranst

Mooi Vormingsdag nabij Ranst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Ranst

Toevallig op zoek naar een ideale plek om een vormingsdag te houden nabij Ranst? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze prachtplek gelegen bij Ranst heeft alles om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Ranst. Kortom, voor een op en top perfect vormingsdag bij Ranst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Ranst voor klassevolle vormingsdagen

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Ranst en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Ranst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ranst niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Ranst als het gaat over het inrichten van sublieme vormingsdagen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Ranst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!