https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Lier

Mooi Vormingsdag bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Lier

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een vormingsdag te houden bij Lier? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze rustige locatie in de buurt van Lier is helemaal uitgerust om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor vormingsdagen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Lier. Kortom, voor een fantastisch vormingsdag bij Lier, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Lier voor stijlvolle vormingsdagen

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft vormingsdag nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Lier baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat velen de mooiste parel in de buurt van Lier en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Lier ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Lier en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle vormingsdagen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Lier zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!