https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Hovorst

Mooi Vormingsdag bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Hovorst

Bent u op zoek naar een ideale plek om een vormingsdag te houden bij Hovorst? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Hovorst heeft alles in huis om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hovorst. Dus, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Hovorst, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Hovorst voor chique vormingsdagen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vormingsdag nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Hovorst en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hovorst ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Hovorst als het aankomt op het inrichten van succesrijke vormingsdagen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw vormingsdag een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.