https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Hemiksem

Prachtig Vormingsdag nabij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een vormingsdag te vieren bij Hemiksem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord bij Hemiksem heeft alles om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een vormingsdag in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Hemiksem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Hemiksem voor stijlvolle vormingsdagen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent vormingsdag nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Hemiksem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Hemiksem en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme vormingsdagen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!