https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Grimbergen

Mooi Vormingsdag nabij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Grimbergen

Aan het speuren naar een geschikte plek om een vormingsdag te organiseren nabij Grimbergen? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Grimbergen heeft alles om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai vormingsdag in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Grimbergen. Kort samengevat, voor een fantastisch vormingsdag bij Grimbergen, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Grimbergen voor klassevolle vormingsdagen

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent vormingsdag nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek nabij Grimbergen noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Grimbergen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen niets tekortkomen op vormingsdag. Door onze vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Grimbergen en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke vormingsdagen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!