https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Beerzel

Prachtig Vormingsdag bij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vormingsdag bij Beerzel

Op zoek naar een geschikte stek om een vormingsdag te vieren nabij Beerzel? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Beerzel heeft alles in huis om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai vormingsdag in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Beerzel. Dus, voor een fantastisch vormingsdag bij Beerzel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Beerzel voor klassevolle vormingsdagen

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent vormingsdag nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Beerzel en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Beerzel ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Beerzel als het aankomt op het organiseren van stijlvolle vormingsdagen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Beerzel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.