https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Antwerpen

Prachtig Vormingsdag bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Antwerpen

Aan het speuren naar een ideale plaats om een vormingsdag te organiseren in de buurt van Antwerpen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord bij Antwerpen heeft alles in huis om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Antwerpen. Dus, voor een perfect vormingsdag bij Antwerpen, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Antwerpen voor klassevolle vormingsdagen

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Antwerpen en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Antwerpen als het gaat over de organisatie van onvergetelijke vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!