https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Wijnegem

Mooi Verjaardagsfeest nabij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een verjaardagsfeest te vieren bij Wijnegem? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Wijnegem is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wijnegem. Kortom, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Wijnegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Wijnegem voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Wijnegem noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Wijnegem en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest in de buurt van Wijnegem? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.