https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Putte

Prachtig Verjaardagsfeest bij Putte

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Putte

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een verjaardagsfeest te houden vlakbij Putte? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord nabij Putte heeft alles om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique verjaardagsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Putte. Kortom, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Putte, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Putte voor klassevolle verjaardagsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Putte baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Putte noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Putte ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Putte niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Putte als het aankomt op het organiseren van stijlvolle verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Putte? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.