https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Brussel

Mooi Verjaardagsfeest nabij Brussel

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Brussel

Aan het speuren naar een leuke stek om een verjaardagsfeest te organiseren in de buurt van Brussel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Brussel heeft alles om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Brussel. Kort gezegd, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Brussel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Brussel voor chique verjaardagsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Brussel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Brussel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Brussel ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Brussel en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.