https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Bossenstein

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Bossenstein

Aan het speuren naar een knappe plek om een verjaardagsfeest te organiseren bij Bossenstein? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Bossenstein beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Bossenstein. Kort gezegd, voor een op en top perfect verjaardagsfeest bij Bossenstein, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Bossenstein voor klassevolle verjaardagsfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Bossenstein noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Bossenstein niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Bossenstein als het gaat over het inrichten van sublieme verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Bossenstein? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.