https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Boechout

Prachtig Verjaardagsfeest bij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Boechout

Bent u op zoek naar een mooie plaats om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Boechout? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Boechout heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor verjaardagsfeesten . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boechout. Kort samengevat, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Boechout, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Boechout voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Boechout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Boechout noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boechout ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Boechout en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Boechout staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Boechout? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.