https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Wiekevorst

Mooi Vergadering bij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vergadering bij Wiekevorst

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een vergadering te vieren vlakbij Wiekevorst? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Wiekevorst heeft alles om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor vergaderingen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique vergadering in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort samengevat, voor een onvergetelijk vergadering bij Wiekevorst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Wiekevorst voor klassevolle vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst echt niets tekortkomen op vergadering. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vergadering op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Wiekevorst en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke vergaderingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.