https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Vilvoorde

Mooi Vergadering nabij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Vilvoorde

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een vergadering te houden nabij Vilvoorde? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Deze prachtplek bij Vilvoorde heeft alles om van een vergadering een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai vergadering in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Vilvoorde. Dus, voor een onvergetelijk vergadering bij Vilvoorde, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Vilvoorde voor klassevolle vergaderingen

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Vilvoorde noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vilvoorde ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde niets tekortkomen op vergadering. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Vilvoorde als het gaat over de organisatie van sublieme vergaderingen . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vergadering een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.