https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Niel

Prachtig Vergadering nabij Niel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Niel

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een vergadering te laten doorgaan vlakbij Niel? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Niel is helemaal uitgerust om van een vergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor het houden van vergaderingen . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique vergadering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kortom, voor een fantastisch vergadering bij Niel, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Niel voor klassevolle vergaderingen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent vergadering nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Niel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Niel niets tekortkomen op vergadering. Dankzij de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Niel en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw vergadering een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.