https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Mortsel

Mooi Vergadering nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vergadering bij Mortsel

Aan het speuren naar een fraaie stek om een vergadering te laten plaatsvinden in de buurt van Mortsel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Mortsel beschikt over alle troeven om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vergadering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Mortsel. Dus, voor een onvergetelijk vergadering bij Mortsel, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Mortsel voor chique vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent vergadering nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Mortsel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Mortsel en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Mortsel en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle vergaderingen . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw vergadering een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Mortsel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.