https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Machelen

Prachtig Vergadering bij Machelen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vergadering bij Machelen

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een vergadering te vieren vlakbij Machelen? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze rustige locatie nabij Machelen heeft alles in huis om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vergadering in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Machelen. Dus, voor een op en top perfect vergadering bij Machelen, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Machelen voor chique vergaderingen

De uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent vergadering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Machelen badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de mooiste parel nabij Machelen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Machelen ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw vergadering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen absoluut niets tekortkomen op vergadering. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Machelen als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.