https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Hemiksem

Prachtig Vergadering bij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Hemiksem

Aan het speuren naar een knappe plaats om een vergadering te doen plaatsvinden nabij Hemiksem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Deze rustige locatie gelegen bij Hemiksem is helemaal uitgerust om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een vergadering in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kortom, voor een onvergetelijk vergadering bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Hemiksem voor klassevolle vergaderingen

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent vergadering nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Hemiksem en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw vergadering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem absoluut niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Hemiksem als het aankomt op de organisatie van stijlvolle vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vergadering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.