https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Edegem

Prachtig Vergadering bij Edegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Edegem

Op zoek naar een leuke zaal om een vergadering te doen plaatsvinden vlakbij Edegem? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Edegem heeft alles om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique vergadering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Edegem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk vergadering bij Edegem, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Edegem voor klassevolle vergaderingen

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent vergadering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de mooiste parel nabij Edegem noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Edegem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Edegem echt niets tekortkomen op vergadering. Door onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Edegem als het gaat over het organiseren van succesrijke vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.