https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Boechout

Mooi Vergadering nabij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Boechout

Op zoek naar een fraaie plek om een vergadering te doen plaatsvinden vlakbij Boechout? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Boechout beschikt over alle troeven om van een vergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor vergaderingen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een vergadering in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Boechout. Dus, voor een onvergetelijk vergadering bij Boechout, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Boechout voor stijlvolle vergaderingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Boechout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat veel mensen de mooiste parel nabij Boechout en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boechout ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boechout niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Boechout en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke vergaderingen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw vergadering een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!