https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Wommelgem

Prachtig Tuinfeest nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Wommelgem

Aan het speuren naar een ideale zaal om een tuinfeest te doen plaatsvinden bij Wommelgem? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Wommelgem heeft alles om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor tuinfeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wommelgem. Dus, voor een gedroomd tuinfeest bij Wommelgem, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Wommelgem voor chique tuinfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft tuinfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een tuinfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Wommelgem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wommelgem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Wommelgem als het aankomt op de organisatie van stijlvolle tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!