https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Vilvoorde

Mooi Tuinfeest bij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Vilvoorde

Op zoek naar een mooie plek om een tuinfeest te houden bij Vilvoorde? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Vilvoorde heeft alles om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kortom, voor een fantastisch tuinfeest bij Vilvoorde, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Vilvoorde voor chique tuinfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste parel nabij Vilvoorde noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een tuinfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Vilvoorde en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle tuinfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.