https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Ranst

Prachtig Tuinfeest bij Ranst

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een tuinfeest bij Ranst

Toevallig op zoek naar een leuke plek om een tuinfeest te organiseren nabij Ranst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Dit verborgen pareltje nabij Ranst heeft alles in huis om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor tuinfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een tuinfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ranst. Kort gezegd, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Ranst, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Ranst voor chique tuinfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Ranst baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Ranst noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Ranst absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Door onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een tuinfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Ranst als het aankomt op de organisatie van succesrijke tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.