https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Puurs

Prachtig Tuinfeest nabij Puurs

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een tuinfeest bij Puurs

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een tuinfeest te houden vlakbij Puurs? In dat geval is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze rustige locatie in de buurt van Puurs heeft alles om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Puurs. Dus, voor een fantastisch tuinfeest bij Puurs, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Puurs voor klassevolle tuinfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Puurs baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een tuinfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Puurs noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Puurs ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Puurs niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Puurs als het gaat over de organisatie van stijlvolle tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Puurs staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.