https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Hemiksem

Mooi Tuinfeest bij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een tuinfeest te houden vlakbij Hemiksem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Hemiksem beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hemiksem. Kort samengevat, voor een perfect tuinfeest bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Hemiksem voor chique tuinfeesten

Onze immense tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Hemiksem noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een tuinfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Hemiksem als het aankomt op het inrichten van sublieme tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Hemiksem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.