https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Duffel

Mooi Tuinfeest nabij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Duffel

Op zoek naar een ideale zaal om een tuinfeest te doen plaatsvinden vlakbij Duffel? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje in de buurt van Duffel beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai tuinfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Duffel. Kort samengevat, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Duffel, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Duffel voor stijlvolle tuinfeesten

Onze immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een tuinfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Duffel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Duffel ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel echt niets tekortkomen op tuinfeest. Door onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Duffel en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Duffel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!