https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Antwerpen

Prachtig Tuinfeest bij Antwerpen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Antwerpen

Aan het speuren naar een ideale zaal om een tuinfeest te houden vlakbij Antwerpen? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Antwerpen heeft alles in huis om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Antwerpen. Kort samengevat, voor een gedroomd tuinfeest bij Antwerpen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Antwerpen voor stijlvolle tuinfeesten

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent tuinfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek nabij Antwerpen en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Antwerpen en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke tuinfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.