https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Zandhoven

Mooi Training bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Zandhoven

Aan het speuren naar een leuke gelegenheid om een training te laten plaatsvinden vlakbij Zandhoven? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Zandhoven heeft alles om van een training een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van trainingen . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zandhoven. Kort samengevat, voor een op en top perfect training bij Zandhoven, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Zandhoven voor stijlvolle trainingen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent training nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat velen de mooiste plek in de buurt van Zandhoven en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Zandhoven ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven echt niets tekortkomen op training. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een training op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Zandhoven en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke trainingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw training een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle trainingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.