https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Willebroek

Prachtig Training nabij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Willebroek

Bent u op zoek naar een mooie plaats om een training te organiseren bij Willebroek? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit verborgen pareltje nabij Willebroek heeft alles om van een training een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het houden van trainingen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai training in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Willebroek. Kort gezegd, voor een gedroomd training bij Willebroek, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Willebroek voor klassevolle trainingen

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft training nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Willebroek badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een training op wat velen de allermooiste parel nabij Willebroek noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw training -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek echt niets tekortkomen op training. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke trainingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw training een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle trainingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.