https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Vilvoorde

Prachtig Training bij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Vilvoorde

Bent u op zoek naar een ideale plek om een training te doen plaatsvinden nabij Vilvoorde? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Vilvoorde heeft alles in huis om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor trainingen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai training in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Vilvoorde. Kort samengevat, voor een onvergetelijk training bij Vilvoorde, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Vilvoorde voor klassevolle trainingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft training nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Vilvoorde en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde echt niets tekortkomen op training. Door onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een training op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Vilvoorde als het gaat over het organiseren van succesrijke trainingen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw training een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique trainingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!