https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Putte

Prachtig Training bij Putte

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Putte

Op zoek naar een ideale stek om een training te laten plaatsvinden bij Putte? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze fraaie oase van rust bij Putte is helemaal uitgerust om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van trainingen . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Putte. Kort gezegd, voor een fantastisch training bij Putte, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Putte voor stijlvolle trainingen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent training nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Putte baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Putte en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Putte ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Putte echt niets tekortkomen op training. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een training helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Putte als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke trainingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw training een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.