https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Melkouwen

Prachtig Training nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Melkouwen

Aan het speuren naar een ideale plek om een training te organiseren in de buurt van Melkouwen? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze fraaie oase van rust bij Melkouwen heeft alles in huis om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor trainingen . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai training in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Melkouwen. Dus, voor een onvergetelijk training bij Melkouwen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Melkouwen voor chique trainingen

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent training nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Melkouwen noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Melkouwen ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen niets tekortkomen op training. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Melkouwen als het gaat over het inrichten van succesrijke trainingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw training een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!