https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Kruibeke

Mooi Training nabij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een training te laten plaatsvinden nabij Kruibeke? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze rustige locatie in de buurt van Kruibeke heeft alles in huis om van een training een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor trainingen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai training in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kruibeke. Dus, voor een perfect training bij Kruibeke, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Kruibeke voor stijlvolle trainingen

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent training nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een training op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Kruibeke en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op training. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een training helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Kruibeke als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke trainingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw training een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique trainingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!