https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Boom

Mooi Training bij Boom

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Boom

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een training te organiseren in de buurt van Boom? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Boom heeft alles om van een training een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van trainingen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een training in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boom. Kortom, voor een gedroomd training bij Boom, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Boom voor stijlvolle trainingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent training nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Boom baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de mooiste plek nabij Boom noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boom ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boom absoluut niets tekortkomen op training. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Boom en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle trainingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique trainingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.