https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Boechout

Mooi Training nabij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Boechout

Op zoek naar een geschikte plaats om een training te organiseren nabij Boechout? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Boechout heeft alles om van een training een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor trainingen . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai training in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Boechout. Kort gezegd, voor een perfect training bij Boechout, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Boechout voor stijlvolle trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent training nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boechout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een training op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Boechout noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boechout ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Boechout absoluut niets tekortkomen op training. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een training helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Boechout als het aankomt op het inrichten van stijlvolle trainingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!