https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Aartselaar

Prachtig Training nabij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Aartselaar

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een training te laten doorgaan vlakbij Aartselaar? Dan is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze prachtplek vlakbij Aartselaar beschikt over alle troeven om van een training een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van trainingen . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Aartselaar. Kort gezegd, voor een onvergetelijk training bij Aartselaar, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Aartselaar voor chique trainingen

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent training nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Aartselaar en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar absoluut niets tekortkomen op training. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een training op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Aartselaar als het gaat over het inrichten van stijlvolle trainingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!