https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Wiekevorst

Mooi Teambuilding event bij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Wiekevorst

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een teambuilding event te laten plaatsvinden vlakbij Wiekevorst? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Wiekevorst beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor teambuilding events . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kortom, voor een perfect teambuilding event bij Wiekevorst, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Wiekevorst voor klassevolle teambuilding events

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste plek nabij Wiekevorst noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst echt niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Wiekevorst en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke teambuilding events . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw teambuilding event een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wiekevorst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.