https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Vilvoorde

Prachtig Teambuilding event nabij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Vilvoorde

Op zoek naar een geschikte zaal om een teambuilding event te doen plaatsvinden nabij Vilvoorde? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Vilvoorde is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kort samengevat, voor een op en top perfect teambuilding event bij Vilvoorde, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Vilvoorde voor chique teambuilding events

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat velen de mooiste plek in de buurt van Vilvoorde en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vilvoorde ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Vilvoorde als het gaat over het inrichten van succesrijke teambuilding events . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.