https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Sint-Katelijne-Waver

Mooi Teambuilding event bij Sint-Katelijne-Waver

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een mooie plaats om een teambuilding event te organiseren vlakbij Sint-Katelijne-Waver? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Kortom, voor een perfect teambuilding event bij Sint-Katelijne-Waver, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor stijlvolle teambuilding events

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver als het gaat over het inrichten van sublieme teambuilding events . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw teambuilding event een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle teambuilding events

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!