https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Schoten

Mooi Teambuilding event nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een teambuilding event bij Schoten

Bent u op zoek naar een mooie gelegenheid om een teambuilding event te vieren in de buurt van Schoten? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze rustige locatie nabij Schoten heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schoten. Kort samengevat, voor een onvergetelijk teambuilding event bij Schoten, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Schoten voor klassevolle teambuilding events

De immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft teambuilding event nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Schoten noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Schoten als het gaat over de organisatie van succesrijke teambuilding events . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw teambuilding event een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schoten zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.