https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Lier

Prachtig Teambuilding event nabij Lier

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Lier

Toevallig op zoek naar een mooie plek om een teambuilding event te laten plaatsvinden nabij Lier? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Lier heeft alles om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lier. Kort gezegd, voor een perfect teambuilding event bij Lier, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Lier voor klassevolle teambuilding events

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Lier badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel in de buurt van Lier noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Lier ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Lier en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme teambuilding events . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw teambuilding event een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Lier staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!