https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Kontich

Prachtig Teambuilding event nabij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Kontich

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een teambuilding event te doen plaatsvinden bij Kontich? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Kontich heeft alles om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van teambuilding events . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Kontich. Kort samengevat, voor een perfect teambuilding event bij Kontich, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Kontich voor klassevolle teambuilding events

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kontich badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Kontich en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kontich echt niets tekortkomen op teambuilding event. Door de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Kontich en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle teambuilding events . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!