https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Edegem

Prachtig Teambuilding event nabij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Edegem

Bent u op zoek naar een mooie plaats om een teambuilding event te doen plaatsvinden nabij Edegem? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Edegem beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor teambuilding events . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Edegem. Kort samengevat, voor een op en top perfect teambuilding event bij Edegem, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Edegem voor chique teambuilding events

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel nabij Edegem noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Edegem absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Edegem en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke teambuilding events . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Edegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!